Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kadar mümkün.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da beis olabilir. Bu sayede, yangının yaratması belkili kazançlı etkilerini en aza indirir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi Yangın Çıkış Kapısı en azca 30 dakika olmalıdır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik sektör şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı midein nispeten ustalıklevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Report this wiki page